Autoverzekering

 

Als u een (nieuwe) auto koopt, is het belangrijk dat u uw auto vanaf de dag dat de auto in uw bezit komt goed verzekert. Dat bent u zelfs verplicht. U kunt zo’n verzekering natuurlijk zelf online afsluiten. Maar wist u dat u bij Autovakmeester Ottink ook prima terecht kunt voor het afsluiten van een autoverzekering? 

Kies zelf uw dekking

Als u kiest voor een autoverzekering via Autovakmeester Ottink dan bent u natuurlijk geheel vrij om de gewenste dekking te bepalen. Wordt het WA, WA+ Beperkt Casco of toch Allrisk? Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van deze keuze. Daarbij zijn verschillende uitgangspunten van belang. We kijken naar de leeftijd van de auto, welke accessoires de auto bevat en wat u zelf belangrijk vindt om wel of juist niet te verzekeren. Als alles helder is, kunnen onze medewerkers de autoverzekering al direct voor u afsluiten. Zo weet u zeker dat u verzekerd de weg op gaat op het moment dat u uw nieuwe auto bij ons komt ophalen.

Schade? Ook dat regelen we bij Autovakmeester Ottink!

Als u onverhoopt schade aan uw auto krijgt, regelen wij voor u de afhandeling. Ook alle rompslomp daaromheen wordt door ons volledig uit handen genomen. Zo hoeft u niet opeens naar een ‘vreemde’ garage op het moment dat u schade heeft, maar kunt u net als altijd gebruikmaken van onze vertrouwde vakkundige medewerkers.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van het verzekeren van uw auto via Autovakmeester Ottink? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzekering